Progress Sports kiest voor een samenwerking met HEJMO

by | aug 11, 2022 | HEJMO Nieuws

Progress Sports kiest voor een samenwerking met HEJMO

“Progress Sports vzw is een organisatie die sport, en vooral voetbal, dichter bij het grote publiek wil brengen. Dit doen wij door middel van verschillende projecten en activiteiten, zoals jeugdvoetbal en jeugdopleidingen die versterkt en geprofessionaliseerd worden met extra trainingen op onze sportacademies en sportkampen. Naast deze activiteiten organiseren we ook vele clinics, evenementen en wedstrijdbezoeken op een professionele manier om sport toegankelijker te maken voor iedereen. We streven er ook naar om in schoolvakanties de beste sportstages te organiseren, zoals basketbal, tennis, dans, omnisport en golf.

Bij Progress Sports werken we hard om onze visie te verwezenlijken, en we zijn blij om aan te kondigen dat we vanaf september 2022 een nieuwe website en inschrijvingstools zullen lanceren. We hebben gekozen voor HEJMO als onze partner in deze ontwikkeling omdat ze ons kunnen voorzien van de expertise en oplossingen die we nodig hebben om onze digitale aanwezigheid te verbeteren. We geloven in de kracht van samenwerking en zijn vastberaden om onze digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken en hen kennis kunnen laten maken met de vele voordelen van sport.”