Onze prijzen

Bij HEJMO geloven we in transparantie en duidelijkheid.
Onze prijsstructuur is ontworpen om aan uw diverse behoeften te voldoen, met de garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Basisdienstverlening

€75 per uur Voor alle aanvragen hanteren wij een forfaitair starttarief van een halfuur, om ervoor te zorgen dat elk project met de nodige zorg en aandacht wordt gestart.
Stuur uw aanvraag via help.hejmo.online of mail ons op help@hejmo.online voor een snelle en efficiënte afhandeling.

Aanvullende diensten

Domeinnaamregistratie:

.be domein: €29,99 per jaar
.com domein:  €29,99 per jaar
.eu domein:  €29,99 per jaar

Andere domeinextensies zijn ook beschikbaar. Prijzen voor aanvullende domeinnamen zijn op aanvraag.


Hosting Pakketten:

Basic Hosting: €9,9 euro per maand
Database tot 2,5 GB – 256MB applicatie limiet – Max 256 MB Werkgeheugen – CPU 64MB – 30 dagen backup

Standaard Hosting: €19,9 euro per maand
Database tot 5 GB – 1GB applicatie limiet – Max 1GB  Werkgeheugen – CPU 512MB – 30 dagen backup


Mailbox Hosting:

Voor een professionele en betrouwbare e-mailervaring biedt HEJMO mailbox hosting aan. Onze mailboxen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar bieden ook de beveiliging en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor uw zakelijke communicatie.

Prijs: €2,90 per maand per mailbox

Kenmerken:
Ruime opslagcapaciteit voor e-mails
Veilige toegang via POP/IMAP
Webmail toegang
Spam- en virusbescherming
Compatibel met de meeste e-mailclients en mobiele apparaten

Of u nu een enkele mailbox nodig heeft of een reeks mailboxen voor uw team, onze flexibele oplossingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen.


Speciale Oplossingen voor Grotere Projecten

Voor grootschalige projecten bieden wij op maat gemaakte hostingoplossingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte die past bij uw specifieke behoeften.


Mobiele Applicaties

Bij HEJMO hebben we de expertise en ervaring om hoogwaardige mobiele applicaties te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het creëren van een mobiele app is een complex proces dat niet alleen ontwerp en ontwikkeling omvat, maar ook het onderhoud en de hosting om de app effectief in webwinkels te plaatsen en online te houden.

Vanwege de unieke aard en de specifieke vereisten van elke mobiele applicatie, worden onze diensten op maat aangeboden en is de prijsstelling op aanvraag. Dit zorgt ervoor dat we een oplossing kunnen bieden die precies aansluit bij uw wensen en eisen.

Voor een gedetailleerde offerte en meer informatie over hoe wij uw mobiele app-idee tot leven kunnen brengen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om samen met u een unieke, gebruiksvriendelijke en effectieve mobiele applicatie te ontwikkelen.

Opmerking: Alle vermelde prijzen worden jaarlijks bij het aangaan van het contract gefactureerd en zijn exclusief btw.

 

Belangrijke Opmerking:

Onze domeinnaamregistratie en hostingpakketten omvatten de noodzakelijke middelen en ondersteuning om uw website operationeel te houden. Echter, het is belangrijk om te benadrukken dat deze pakketten niet het onderhoud of de actualisering van de inhoud op uw website inhouden.

Voor klanten die op zoek zijn naar uitgebreide ondersteuning, bieden wij ook onderhoudspakketten aan. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen om uw website up-to-date, veilig en soepel draaiende te houden. Voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten en om het pakket te vinden dat het beste bij uw behoeften past, nodigen wij u uit om onze Onderhoudspagina te bezoeken.