Onze diensten

MOBIELE APPLICATIES

"In deze tijd is een mobiele applicatie onmisbaar. Bij Hejmo zorgen we ervoor dat overheden ook de beschikking hebben over een mobiele applicatie, zodat zij perfect kunnen informeren en reageren. Onze innovatieve technologieën stellen u in staat om altijd en overal up-to-date te blijven en snel te reageren op vragen en verzoeken van burgers."

Online afspraak

"Bij Hejmo geloven we in gestructureerde en efficiënte processen. Daarom bieden we een online afsprakenmodule aan waarmee u op een gemakkelijke manier mensen kunt ontvangen en bedienen. Onze naadloze integratie zorgt ervoor dat alles altijd op schema loopt, zodat u zich kunt richten op wat écht belangrijk is: het leveren van uitstekende dienstverlening aan uw klanten en burgers."

Een website op maat

Een goede duidelijke website is het begin van zo wat elke goede digitale communicatie. Bij HEJMO weten ze wat een goede en duidelijke website inhoud. Door onze jarenlange ervaring leveren wij een product op maat van uw behoeften.

Een website op maat

Een website op maat die gemakkelijk te beheren is

HEJMO ontwerpt en ontwikkelt innovatieve websites met oog voor design en de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. HEJMO biedt je alle tools om van je digitale communicatie een succesverhaal te maken! Je toekomstige website is niet enkel mooi, maar loodst bestaande en potentiële gebruikers recht naar jouw doel.

Hou er rekening mee dat bezoekers niet zomaar komen op je website. Ze komen naar de website om een antwoord te krijgen op hun probleem!  Wij ontwerpen jullie website zo dat de bezoeker op jullie website dit antwoord vindt. En ja het antwoord kan dan een product of dienst zijn, een inschrijving of reservatie.

Een goed website ontwerp geeft antwoorden en unieke meerwaarde voor de bezoekers. Het voornaamste doel van je website is immers je bezoekers, als dat nu klanten of burgers zijn  zo snel en zo efficiënt mogelijk te helpen. En ons doel is om jullie hierbij zo goed mogelijk te helpen.

Wat kan u verwachten van ons:

Brainstorm

We leggen ons oor te luisteren en horen graag van jou hoe jij het project ziet. Onze mensen denken mee, analyseren de markt en stellen concrete doelstellingen voorop. We putten uit onze jarenlange ervaring om klanten te inspireren, maar ook om een kritisch klankbord te zijn.

Structuur

Nadat we we de brainstorm gedaan hebben starten we met de structuur.  Onze designers en ontwikkelaars starten met het tekenen van de wireframes, dit is  het eigenlijke grondplan van je website. De focus ligt daarbij op waar je naar toe wil met je website, een toegankelijke indeling en gebruiksvriendelijke navigatie. Via een eerste ontwerp krijg je een visuele impressie van je nieuwe website.

Grafisch ontwerp

Dan volgt het grafisch ontwerp proces. De eerste visuele indruk van je website is enorm belangrijk, we verzorgen elke pagina dan ook tot in de puntjes. We zorgen er niet alleen voor dat je website aantrekkelijk is maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Verder denken we een mobiel design uit om de ideale gebruikerservaring op elk scherm te garanderen.

Technisch ontwerp

We ontwerpen tot we de beste surfervaring kunnen geven. In een beveiligde testomgeving kan je meevolgen hoe onze front-end en back-end developers alles tot in detail uitwerken. Doorgedreven tests verhelpen schoonheidsfoutjes en zorgen voor een optimaal gebruik in verschillende browsers.

Oplevering en onderhoud

Eens alles klaar gaat je website live! Maar daar stopt ons werk niet. We leveren een transparante en bovenal efficiënte service met regelmatige updates en ondersteuning. Eventueel kunnen we nog een opleiding voorzien zodat je zelf de content kan gaan toevoegen via het onderliggende content management systeem.

Online afspraak

Maak het jezelf én je klanten gemakkelijk met online afspraken!

Ooit over nagedacht hoe afspraken tot stand komen indien je niet over een online afspraken systeem beschikt? Klanten bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen je om te proberen een afspraak vast te leggen. Dit gebeurd meestal op de meest onmogelijke momenten.

En dan ga jij ze terug bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen om te proberen een voorstel te doen en te hopen dat het goed uitkomt. Maar wat als jouw voorstel niet goed uitkomt, of ze zijn even niet bereikbaar, of ze zitten in de auto en hebben nu toevallig net hun agenda bij de hand. Of ze nog even kunnen terug-bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen. Zit je dan te wachten?

En als die afspraak dan éénmaal vastligt, dan bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen ze je nog eens om die afspraak te wijzigen. Of in het slechtste geval om te annuleren.

Dit kan je allemaal voorkomen door te werken met een online afspraken systeem.

 

Wat zijn de mogelijkheden:

Met een online afsprakensysteem kan je:

  • Zelf bepalen op welke momenten je klanten een afspraak kunnen maken en op welke momenten niet. ( denk aan verlofdagen, middagpauzes)
  • Zelf bepalen op welke locatie je klanten een afspraak kunnen maken. ( denk aan extra buitenlocaties, loketten)
  • Kiezen hoeveel tijd er zit tussen twee afspraken.
  • Verschillende soorten afspraken laten maken, met verschillende duurtijden (bijvoorbeeld een bouwaanvraag van een uur, een ophaling van een document van een kwartier, …).
  • Bepalen hoe lang op voorhand afspraken kunnen gemaakt, gewijzigd en geannuleerd worden.
  • Zelf afspraken maken, wijzigen en annuleren.
  • Automatisch gepersonaliseerde bevestigings- en herinneringsmails versturen.
  • Gemaakte afspraken meteen in je digitale agenda laten verschijnen en rekening houden met wat er al in je agenda staat.

Met een afsprakenmodule heb je dus de volledige controle over je agenda. Het voordeel van een systeem is dat je klant ook ineens een overzcht krijgt van wanneer er wel een plaats vrij is.

Mobile applicaties

Een mobiel app om je communicatie een andere boost te geven!

Smartphones maken deel uit van ons dagelijks leven. Zorg er dus voor dat je altijd aanwezig bent bij je doelpubliek met een gebruiksvriendelijke mobiele app. Smartphones zijn er in alle vormen en maten. En daarbij kies je ook voor Android of iOS. Om ervoor te zorgen dat je bij je volledige doelgroep beschikbaar bent, gaan we voor app ontwikkeling voor beide besturingssystemen. De apps die wij ontwikkeen dienen als verlengstuk van jullie website. De app genereerd nog meer interactie tussen jullei digitale communicatie en de gebruiker.

Wat kan u verwachten van ons:

Brainstorm

We vertrekken steeds van jouw vraag en zullen dan jou vraag omzetten in duidelijk afgelijnde doelstellingen: wat moet de webapplicatie kunnen? welke look and feel de apllicatie uitstralen? Eens we hier uit zijn kunnen we starten.

Ontwerp van de structuur van de app

We gaan jou visie van app zo ver mogelijk vertalen in een ontwerp dat er niet alleen goed uitziet, maar ook gemakkelijk navigeerbaar is. In overleg gaan we door tot we jouw visie 100% hebben waargemaakt.

Grafisch ontwerp

Dan volgt het grafisch ontwerp proces. De eerste visuele indruk van je app is enorm belangrijk. We zorgen er niet alleen voor dat je website aantrekkelijk is maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Verder denken we het design verder uit om de ideale gebruikerservaring te garanderen.

Technisch ontwerp

In een beveiligde testapp kan je meevolgen hoe onze front-end en back-end developers alles tot in detail uitwerken. Doorgedreven tests verhelpen schoonheidsfoutjes en zorgen voor een optimaal zowel op Android als OIS

Oplevering en onderhoud

Eens alles klaar gaat je app live in de verschillende stores! Maar daar stopt ons werk niet. We leveren een transparante en bovenal efficiënte service met regelmatige updates en ondersteuning. Eventueel kunnen we nog een opleiding voorzien zodat je zelf de content kan gaan toevoegen via het onderliggende content management systeem dat aan de app gekoppeld is.