HEJMO bouwt aan interactieve parking module ESPORG

by | apr 12, 2022 | HEJMO Nieuws

HEJMO bouwt aan interactieve parking module ESPORG

“De transportsector in Europa wordt steeds belangrijker en de beveiliging van parkeerplaatsen is een essentieel onderdeel van deze sector. ESPORG Save and Secure Parkings is een belangrijke speler in deze markt en heeft HEJMO gevraagd om een tool te ontwikkelen waar klanten alle informatie over deze parkeerplaatsen kunnen vinden. De tool zal ook fungeren als een navigatietool tussen de parkeerplaatsen en beschikbaar zijn als zowel een webtool als een mobiele app. We zijn er trots op dat we deze tool mogen ontwikkelen en we zijn verheugd om aan te kondigen dat de lancering gepland staat voor de tweede helft van 2022. Bij HEJMO zijn we vastberaden om onze klanten te voorzien van oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen, en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan de groei van ESPORG Save and Secure Parkings in de toekomst.”