Maak het jezelf én je klanten gemakkelijk met online afspraken!

Een mobiel app om je communicatie een andere boost te geven!

Ooit over nagedacht hoe afspraken tot stand komen indien je niet over een online afspraken systeem beschikt? Klanten bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen je om te proberen een afspraak vast te leggen. Dit gebeurd meestal op de meest onmogelijke momenten.

En dan ga jij ze terug bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen om te proberen een voorstel te doen en te hopen dat het goed uitkomt. Maar wat als jouw voorstel niet goed uitkomt, of ze zijn even niet bereikbaar, of ze zitten in de auto en hebben nu toevallig net hun agenda bij de hand. Of ze nog even kunnen terug-bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen. Zit je dan te wachten?

En als die afspraak dan éénmaal vastligt, dan bellen, mailen, sms’en, whatsappen en voice mailen ze je nog eens om die afspraak te wijzigen. Of in het slechtste geval om te annuleren.

Dit kan je allemaal voorkomen door te werken met een online afspraken systeem.

De mogelijkheden

Met een online afsprakensysteem kan je:

  • Zelf bepalen op welke momenten je klanten een afspraak kunnen maken en op welke momenten niet. ( denk aan verlofdagen, middagpauzes)

  • Zelf bepalen op welke locatie je klanten een afspraak kunnen maken. ( denk aan extra buitenlocaties, loketten)
  • Kiezen hoeveel tijd er zit tussen twee afspraken.

  • Verschillende soorten afspraken laten maken, met verschillende duurtijden (bijvoorbeeld een bouwaanvraag van een uur, een ophaling van een document van een kwartier, …).

  • Bepalen hoe lang op voorhand afspraken kunnen gemaakt, gewijzigd en geannuleerd worden.

  • Zelf afspraken maken, wijzigen en annuleren.

  • Automatisch gepersonaliseerde bevestigings- en herinneringsmails versturen.

  • Gemaakte afspraken meteen in je digitale agenda laten verschijnen en rekening houden met wat er al in je agenda staat.

Met een afsprakenmodule heb je dus de volledige controle over je agenda. Het voordeel van een systeem is dat je klant ook ineens een overzcht krijgt van wanneer er wel een plaats vrij is.