Een website op maat die gemakkelijk te beheren is.

Een website op maat die gemakkelijk te beheren is

HEJMO ontwerpt en ontwikkelt innovatieve websites met oog voor design en de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. HEJMO biedt je alle tools om van je digitale communicatie een succesverhaal te maken! Je toekomstige website is niet enkel mooi, maar loodst bestaande en potentiële gebruikers recht naar jouw doel.

Hou er rekening mee dat bezoekers niet zomaar komen op je website. Ze komen naar de website om een antwoord te krijgen op hun probleem!  Wij ontwerpen jullie website zo dat de bezoeker op jullie website dit antwoord vindt. En ja het antwoord kan dan een product of dienst zijn, een inschrijving of reservatie.

Een goed website ontwerp geeft antwoorden en unieke meerwaarde voor de bezoekers. Het voornaamste doel van je website is immers je bezoekers, als dat nu klanten of burgers zijn  zo snel en zo efficiënt mogelijk te helpen. En ons doel is om jullie hierbij zo goed mogelijk te helpen.

Wat kan u verwachten van ons:

Brainstorm

We leggen ons oor te luisteren en horen graag van jou hoe jij het project ziet. Onze mensen denken mee, analyseren de markt en stellen concrete doelstellingen voorop. We putten uit onze jarenlange ervaring om klanten te inspireren, maar ook om een kritisch klankbord te zijn.

Structuur

Nadat we we de brainstorm gedaan hebben starten we met de structuur.  Onze designers en ontwikkelaars starten met het tekenen van de wireframes, dit is  het eigenlijke grondplan van je website. De focus ligt daarbij op waar je naar toe wil met je website, een toegankelijke indeling en gebruiksvriendelijke navigatie. Via een eerste ontwerp krijg je een visuele impressie van je nieuwe website.

Grafisch ontwerp

Dan volgt het grafisch ontwerp proces. De eerste visuele indruk van je website is enorm belangrijk, we verzorgen elke pagina dan ook tot in de puntjes. We zorgen er niet alleen voor dat je website aantrekkelijk is maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Verder denken we een mobiel design uit om de ideale gebruikerservaring op elk scherm te garanderen.

Technisch ontwerp

We ontwerpen tot we de beste surfervaring kunnen geven. In een beveiligde testomgeving kan je meevolgen hoe onze front-end en back-end developers alles tot in detail uitwerken. Doorgedreven tests verhelpen schoonheidsfoutjes en zorgen voor een optimaal gebruik in verschillende browsers.

Oplevering en onderhoud

Eens alles klaar gaat je website live! Maar daar stopt ons werk niet. We leveren een transparante en bovenal efficiënte service met regelmatige updates en ondersteuning. Eventueel kunnen we nog een opleiding voorzien zodat je zelf de content kan gaan toevoegen via het onderliggende content management systeem.